top of page

Waarom elektrisch laden!

Laadbeheer op maat van iedereen.

Als je een Smappee slimme laadoplossing koopt, krijg je ook onmiddellijk toegang tot ons complete platform voor laadbeheer. Het zorgt voor alle aspecten die met elektrisch laden te maken hebben. Het Smappee Dashboard biedt talrijke functies die helpen bij het beheren en bedienen van je laadstations of laadplein. Meer nodig? Ontdek Smappee’s e-mobiliteitsdiensten.

Beheer elk laadpunt op afstand.

Zodra je meerdere laadpunten op je terrein plaatst waar verschillende gebruikers komen opladen, heb je meer controle nodig. Het Smappee platform voor slim laden biedt die controle… en meer. Gebruik het Smappee Dashboard om prioritair opladen toe te voegen, tarieven in te stellen, je laadstations buiten kantooruren te sluiten, etc. Bovendien kun je de status van al je laadpunten in real-time volgen en problemen snel op afstand oplossen.

 

Kosten doorrekenen en gesplitste facturatie.

Ontvang een uitgebreid overzicht van laadsessies, kosten, en inkomsten per laadpunt via het Smappee Dashboard. Beheer elk laadpunt, ter plaatse of op afstand bij je medewerker thuis, en bied eenvoudig gesplitste facturatie aan op basis van de gegevens in het dashboard. Zo kun je je werknemers de kosten voor de laadsessies thuis vergoeden of ze correct factureren voor de laadsessies op je laadplein.

Thuis laden met zonne-energie.

Wil je zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch. Geen zonnepanelen? Optimaliseer op basis van je laagste energietarief en bespaar op residentiële laadkosten. Dat is pas slim laden!

  • aan de muur gemonteerd

  • met socket of met 8 m laadkabel met kabelhouder

  • type 2 aansluiting

  • 1-fase, tot  7,4 kW

  • 3-fase, tot 22 kW

  • energiebeheer voor thuis inbegrepen

Veilig thuis laden zonder gesprongen zekeringen.

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke, en mooie oplossing voor residentieel laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Residentieel laden voor elke elektrische situatie.

De Smappee EV Wall is gemakkelijk te installeren in minder dan een uur en is compatibel met elke elektrische aansluiting en elk elektrisch voertuig. Wist je dat een Smappee residentieel laadstation tot zeven keer sneller oplaadt dan een gewone aansluiting? Raadpleeg de technische informatie van de EV Wall of bekijk de installatievideo.

EtSkgqSXIAIafLJ.jpg
foto EV met auto.webp
EV-Base_Dashboard-laadplein_908-x-1200-px-2-454x600.webp
Smappee-EV-Wall-Business.webp
Smappee-EV-Wall.webp
bottom of page